07-06-10

Te snel?

Onlangs hoorde ik dat een koppel die pas een klein half jaar samen zijn een huis gekocht hebben. Bij het horen van zulk een verhaal kwam er enkel ongeloof in me op. Hoe kan je nu na zulk een korte periode al beslissen je leven met elkaar te delen en die beslissing dan nog verankeren in de aankoop van een huis? Erg verstandig leek het me niet. 

Tot vandaag. 

Erg verstandig vind ik het nog steeds niet. Een klein half jaar is niet lang genoeg om elkaar echt door en door te kennen. Maar langs de andere kant ken ik genoeg koppels die hun relatie beëindigd zien na zoveel jaren samen te zijn geweest. 

De duur van een relatie doet er volgens mij niet toe om een relatie 'duurzaam' en 'serieus' te noemen. De volwassenheid en de intentie van de partners des te meer. Over mijn volwassenheid ga ik me niet uitspreken, maar over onze intenties ben ik zeker.

Zin om samen een huis te kopen heb ik nog niet. Zin om haar vaak te zien wel. Niet altijd, maar wel heel vaak. Tenminste meer dan anderhalve dag per week. 

Ik ken wel enkele oplossingen, maar ben bang te snel te willen gaan. Een eerlijk gesprek dringt zich misschien op. Maar wellicht moet ik gewoon geduld hebben. 

23:31 Gepost door Bardem in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben uiteraard een stuk ouder dan jij maar ik zal NOOIT meer een financiële verbintenis aangaan met een man, hoeveel ik ook van hem hou.
Maar veel samenzijn!? Dat natuurlijk wel! ;-)
Lieve groetjes,

Gepost door: Elle | 10-06-10

De commentaren zijn gesloten.