18-05-10

A-ha

Deze ochtend was het opnieuw een heuse strijd om de wekker af te drukken en om op te staan. Het was zelfs zo erg dat ik doorheen het irriterend gebeeb van de wekker heb geslapen. Twee treinen later dan normaal ben ik dan eindelijk op het werk geraakt. 

Het is net alsof mijn geest overuren moet maken. Ik ervaar zo veel... Allemaal leuke dingen, dat wel, maar ik ben nu eenmaal iemand die even tijd nodig heeft om belangrijke, intensieve dingen een plaats te kunnen geven. Daar komt nog eens bij dat ik vrijdag examen theorie heb en binnen enkele weken examen piano en eigenlijk heb ik wel nog een stukje af te leggen om dat tot een goed eind te kunnen brengen. 

Dit brengt met zich mee dat ik helemaal niet in mijn bed geraak. Want op zich geniet ik wel van de dingen die ik nu voel en ik wil daar zo lang mogelijk van genieten en slapen is dan maar tijdverspilling. Zo was het gisterenavond terug halféén voor ik naar bed ging en als een blok in slaap viel. 

En het bizarre is dat ik wel dingen doe, maar in m'n diepste draaien m'n hersenen overuren. Ik denk veel te veel na (of juist helemaal niet :-), en dat heeft dan weer als nadeel dat ik meer zit te dromen dan te werken. En voor ik het weet is er terug een uur voorbij... lazy me :-)

14:15 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lazy someone is being a lazy ass...
waar blijven al uw nieuwe blogjes ;-p

Gepost door: deb | 27-05-10

De commentaren zijn gesloten.