06-05-10

Sleep

Er zijn mensen die kunnen functioneren met 5 uren slaap. Ik hoor niet bij die categorie. Integendeel... momenteel klinkt het dubbel aantal uren heel aantrekkelijk. 

Nochtans heb ik mijn aantal uren slaap toch moeten aanpassen sinds ik chauffeur speel. En dat begint zich nu toch ietwat te wreken. Eind volgende maand verloopt mijn evaluatieperiode en ik denk er hard aan vriendelijk te bedanken voor die 2de job. 

Want ik voel me moe. Deze morgen viel ik constant in slaap in de trein. Op zich wel heerlijk om je ogen dicht te doen terwijl de ochtendzon op je schijnt en je je bewustzijn beetje bij beetje voelt verminderen. Nadeel is wel dat je je eigenlijk nog meer moe voelt als ze in de luidsprekers aankondigen dat Brussel-Zuid nadert. En als je daarna in de metro naast een ADHD bakvis staat terwijl die in haar telefoon staat te schreeuwen hoe ze haar kamer gaat inrichten heb je wel zin om die telefoon ergens te steken waar het geen geluid meer kan maken! ;-)

Maar dankzij de loverush die door m'n aderen stroomt (en na een kop koffie :-) voel ik me al een pak beter nu. Helemaal klaar om het leven en de wereld aan te kunnen! Al ga ik nu gewoon proberen m'n werk af te krijgen. :-)09:31 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.