01-05-10

Aaaaaarch

Morgen is het zover: dan komt D. voor het eerst op bezoek. Op zich, daar kijk ik enorm naar uit! Haar figuurlijk binnenlaten in mijn habitat, haar opnieuw zien, voelen... Haar beter leren kennen. 

Maar waar ik nu enorm zenuwachtig van wordt is het koken. Ik heb van een collega een receptje gekregen: kip met pesto, een slaatje en dominoaardappeltjes op zuiderse wijze! Relatief simpel om klaar te maken en naar horen zeggen heel lekker. Ben nu net terug van boodschappen doen. Boodschappen doen op 1 mei in de Delhaize, wegens geen andere winkel open. Normaal ga ik naar de Colruyt en gaan winkelen in een plaats die je niet kent, op een feestdag, is dubbel zo stresserend, merk ik nu. 

Plots besefte ik dat ik ook een aperitiefje nodig heb, en een dessertje, en wijn bij het eten, en en en ... Aaaarch :-)

Maar na anderhalf uur de gangen van de Delhaize te hebben doorkruist (om aan de kassa dan te merken dat ik mijn portefuille vergeten had maar dat er gelukkig een vriendin in de buurt was die heeft voorgeschoten) heb ik hopelijk alles gevonden.

Nu mijn appartement proper maken, mijn terras in orde stellen, nog gauw uitzoeken wat ik ga eten vandaag om daarna met mijn zus naar het theater te gaan... Zo veel te doen, zo weinig tijd :-)

Het is lang geleden dat ik me nog zo gevoeld heb. Heel lang geleden. Eigenlijk is het gisteren begonnen. Zij laat niet zo vaak van zich horen, dus ging ik ervan uit dat ze niet graag telefoneerde of zo, maar gisteren kon ik het toch niet laten en heb ik haar gebeld. En voor ik het besefte hingen we een uur aan de telefoon. And ik felt great!

Heb tijdens dat telefoongesprek wel beseft dat ik het niet zo makkelijk meer heb om mezelf zo maar bloot te geven. Ik blokkeerde soms en flanste het eerste eruit wat in mijn hoofd kwam, ook al was dat niet helemaal oprecht. Moet ik echt aan werken, want ook al begrijp ik mezelf dat ik wat angst heb me dadelijk helemaal open te stellen wil ik ook niet beginnen liegen of anders overkomen dan hoe ik in werkelijkheid ben.

Maar kom, ik geniet nu volop van het moment en kijk reikhalzend uit naar morgen!

Opvallend trouwens hoe groen de bomen zijn deze lente, hoe alles anders ruikt en hoeveel mooier muziek is nu! :-)

12:10 Gepost door Bardem in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad Bart... de liefde doet de bomen nog groener lijken! ;-)
Ik wens je een héle fijne dag morgen! Wees gewoon jezelf en alles komt in orde! Veel succes!
Lieve groetjes,

Gepost door: Elle | 01-05-10

Het is zondag!
Ik ben héél benioeuwd! ;-)

Groetjes!

Gepost door: Elle | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.