10-04-10

10-04-1978

Het lot lijkt me iets toe te fluisteren, maar ik lijk het niet te begrijpen. De date die vandaag ging plaatsvinden heeft evenmin plaatsgevonden. Enkele uren voordat het ging doorgaan stuurde ze een sms. Als ik er aan denk kan ik me nauwelijks inhouden van te lachen. Groen weliswaar. 

Triest ben ik er eigenlijk wel niet van. Eerlijk gezegd ebde het enthousiasme nadat de date geregeld werd snel weg, wat eigenlijk al veel voorspelde. Maar het wordt echt wel tijd dat er eens iets lukt op liefdesvlak zodat mijn zelfvertrouwen terug een boost krijgt. 

Gelukkig was gisteren wel een geslaagde avond. Toen ben ik met mijn zussen en schoonbroers een paar glaasjes gaan drinken. En alhoewel mijn zus meer genoten heeft dan ik door in elk café dat we kwamen 'happy birthday' aan te vragen en dit vervolgens luidkeels mee te zingen :-) genoot ik wel van de aandacht. 

Morgenmiddag gaan eten bij de mama en in de namiddag de homemade verjaardagstaart... of beter gezegd verjaardagsvlaai met de familie te verorberen.

 


23:10 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.