14-12-09

Move the van!!!

Het is zover: mijn verhuisdatum ligt vast. Na in mei de compromis te hebben getekend en in augustus de verkoopakte, zijn eindelijk alle werken voltooid (behalve het warm water in de keuken).

Woensdag komen mijn nieuwe meubeltjes er aan en op 26 december ga ik verhuizen. 

Tweede kerstdag. Bijna iedereen die ik het vertel heeft ongeveer dezelfde reactie: 'is dat nu een datum om te verhuizen?'.... Euh... ja? Anders is het toch maar een saaie 'zondag' en ik wacht nu al zo lang naar dat moment. 

Het enige wat mijn enthousiasme wat doet dalen is mijn moeder. Mijn ma is 73 jaar en kijkt niet bepaald uit naar die datum. Ze gaat geen controle meer hebben dat ik het wel goed ga hebben en heeft er blijkbaar niet veel vertrouwen in :-) Maar ik snap haar wel. Haar voornaamste angst is 'dat ik daar helemaal alleen ga zitten verkommeren'. 'Zoek u maar gauw een lief meiske' zegt ze vaak. Tja, alsof ze uit te kiezen zijn in de Carrefour denk ik dan. 

En trouwens, ff alleen zijn gaat me deugd doen. Mezelf herontdekken, mijn grenzen aftasten. Ach, aan alles hangt er een goede en een slechte kant, 't is aan ons de keuze welke kant we uitvergroten...

Desalniettemin kijk ik er heel hard naar uit! Met woensdag als eerste hoogtepunt: eindelijk ga ik kunnen zien hoe m'n meubeltjes erin gaan passen! 

18:33 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.