14-12-09

met de auto's spelen

Ik werk als een administratief bediende. Het een job waar ik veel voldoening uit haal. Ik heb een heel gevarieerd takenpakket, krijg verantwoordelijkheid en mag soms relatief grote dingen organiseren. Mijn uren zijn goed gevuld en je hoort mij niet klagen. 

En toch: een paar weken geleden brak onze chauffeur op het werk zijn been. Daarenboven wist hij te zeggen dat hij zijn ontslag nam. Paniek: wie wil invallen. Iedereen hield gauw het hoofd gebogen. Een chauffeur 'werkt' (of wacht) lange dagen en moet rijden op de meest onmogelijke uren. 

Tot ze het aan mij kwamen vragen. Eigenlijk twijfelde ik niet lang... ik moet met niemand rekening houden voor wat betreft de onmogelijk uren en ik verdien er een aardige premie mee. 

Dus sinds een paar weken terug tot binnen een paar weken ben ik en administratief bediende én plaatsvervangend chauffeur van dienst. En het is heerlijk :-)

Nadeel is dat het ellenlange dagen zijn. Zoals vandaag. Ik ben al op het werk van 8u30 en wacht nu nog geduldig op onze voorzitter tot hij beslist naar huis te gaan. Dan hem naar huis brengen om daarna mezelf naar huis te voeren. Ik verwacht vandaar rond 22u30 thuis te zijn...

Maar in ruil daarvoor rijd ik wel een tijdje met een prachtige nieuwe Audi A6 quattro 2.7 TDI full option. Héérlijk arrogant :-)

 

decoration
19:43 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Waaaw! Wat een prachtige auto!
Geniet ervan!
Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 15-12-09

De commentaren zijn gesloten.