12-12-09

The running man

Vrijdagavond was het examen notenleer. Zang om meer precies te zijn. Om niet te willen stoefen ga ik niet vermelden dat ik 38/40 had (hehe) Ik zou wel willen melden dat de les een heel verrassend einde kende.

Na de examens vroeg K. me plots of ik geen zin had om mee te gaan naar het toneel die een half uurtje later zou beginnen. Ze zit in het bestuur van een toneelkring en hielp tijdens de pauze aan de bar. 

Al gauw stemde ik toe en voor ik het goed besefte zaten we naast elkaar naar 'Marius' te kijken. Met in de linkerooghoek het gezin van haar zus en met in de rechterooghoek het gezin van haar tante. Neem daar haar vrienden van het toneelgezelschap bij en je zal me wel geloven dat ik ongelofelijk veel ogen in mijn nek voelde :-)

Toen ik haar zei dat ze het na het toneel zal mogen uitleggen over ons (enfin, dat er geen 'ons' is), trok ze haar schouders op. 

Nadat haar werk erop zat zaten we naast elkaar aan de toog en babbelden over koetjes en kalfjes. En plots zag ik de situatie waarin ik me bevond. K., de vrouw waarvan ik een kort tijdje terug had besloten afstand van te nemen, bevond me op enkele centimeters van me. Op haar terrein, tussen haar vrienden. 

En toen, toen had ik plots terug mijn befaamd 'genoeg' gevoel. Ik weet niet vanwaar het komt, maar als ik ergens (alleen) ben, dan krijg ik soms plots een sterk gevoel dat ik daar weg moet, en ik moet de persoon nog tegenkomen die me dan nog kan tegenhouden. En meestal (zoals in deze situatie) wil ik het zelf niet, maar ik kan het op een of andere manier niet helpen. 

Dus plots zei ik: ik ga er eens vandoor, en nog geen tien seconden later stond ik aan de deur en keek ik nog even naar haar, zat ze daar alleen aan de toog en keek niet echt happy. 

Enfin. Gedane zaken nemen geen keer. Maar ik voel me toch freak. Ik vraag me echt af vanwaar dat gevoel komt. 

Maar laat dit de avond niet minder maken. Het was een leuke avond en ik genoot van haar aandacht en haar leefwereld! 

20:18 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: k |  Facebook |

Commentaren

okeeeeeeeeeeee....??
da's inderdaad iets raars!
maar misschien zal ze je nu intrigerend vinden
want zo zitten vrouwen soms in elkaar ;)

Gepost door: saskia | 13-12-09

Tja, ik hoop het dat het zo'n uitwerking zal hebben, maar ik vrees er wat voor :-)

Gepost door: Bart | 14-12-09

De commentaren zijn gesloten.