16-11-09

Got it?

Waar ik voor vreesde is aan het gebeuren: ik begin het vrijgezellenleven te aanvaarden... en weet je... ik begin er zelfs van te genieten. 

Vorige week was ik met mijn ouders naar een 'eeting' geweest. De nonkel van mijn ex-vrouw was daar ook en kwam ons goedendag zeggen. Plots zij hij: 'awel jong, hebt gij nu nog altijd niemand? Ge moet niet te lang meer wachten want ge wordt er ook niet jonger op hé'. 

Mijn eerste reactie was: kloothommel. Maar toen ik thuis was bedacht ik dat mijn leven me eigenlijk wel bevalt nu. Tuurlijk mis ik iets. En soms is dat gemis wat groter, soms zelfs heel groot. Maar er zijn ook heel veel voordelen in mijn leven gekomen. Op sommige gebieden is mijn leven zelf verrijkt. 

Dus aan al diegenen die 'compassie' met mij hebben: don't! 

13:16 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb geen compassie, vind je niet zielig, geen loser en ook geen kloothommel. Be happy, dat doet ieder toch op eigen wijze nietwaar?

Gepost door: Danique | 16-11-09

Bedankt Danique! Is tof om te lezen!
Maar ik had het vooral op alle 'plezante nonkels' die ik ken irl! :-)
En eigenlijk een beetje op mezelf ook... Tja, af en toe steekt mijn meerpersoonlijkheidssyndroom eens de kop op ;-)

Gepost door: Bart | 16-11-09

Ik zit nét in hetzelfde schuitje! Ik geniet ook van mijn "vrijheid", vandaar de titel van mijn blog. Tuurlijk missen we soms "iets". Maar er zijn ook voordelen aan. Als we de deur achter ons dichttrekken, is er geen haan die ernaar kraait wanneer we thuiskomen. Hebben we geen zin in de afwas te doen, dan blijft hij staan. Geen mens die opmerkingen maakt. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Neen hoor, "we" zijn niet zielig! Ik denk zelfs dat er mensen zijn die jaloers zijn op ons ;-) (Ik heb momenteel wel een relatie maar niet de "klassieke" huisje, tuintje.)

Enne... 35 euro per sessie? Maak daar maar het dubbel van ;-)

Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 16-11-09

Graag gedaan, o ja, ik begreep da wel hoor van die plezante nonkels haha, Wees blij dat er ook andersdenkenden zijn als ik! Maar misschien zie'k dat als meiske toch wat anders hè.

Gepost door: Danique | 16-11-09

Waarom mag niemand single zijn;-)
Geniet maar van je vrijheid.. :)

Gepost door: Fairytalegirl | 17-11-09

** t'zijn momentopnames :-)

Gepost door: bibien | 18-11-09

Soms kunnen we gewoon niet anders dan het te "aanvaarden", en dan kunnen we er maar beter ook meteen het beste van maken, en genieten van de voordelen... Ik heb nog niet de tijd gehad om je volledige blog te lezen, maar ga ik eerstdaags doen,relaties en co, boeiende materie!
Fijn weekend gewenst en bedankt voor jouw reactie op mijn blog!

Gepost door: zon en maan | 21-11-09

De commentaren zijn gesloten.