31-08-09

Hokus Pokus

Een mens wiens leven loopt zoals hij het voor ogen heeft leeft op een gans andere manier als een mens wiens leven... nu ja, niet zo loopt. 

Als alles meezit geniet je van het leven, van elkaar, van de kleine dinges des leven.

Als alles wat meer tegenzit ga je je plots meer interesseren in alternatieve dingen. Zoals waarzeggerij bijvoorbeeld. Want natuurlijk wil je weten wanneer het dal waarin je zit eindelijk achter je zal liggen en natuurlijk wil je weten wat er achter die ellendig lange bocht van je levensweg op je wacht. 

Zo ben ik vorige week bij 'Annie' geweest. Annie is een spirituele vrouw die aan 'channeling' doet en, voor mij het meest interessante, de toekomst kan voorspellen met de kaarten. 

Voor € 50 wist ze me te vertellen dat alles in orde ging komen. Als dat geen goed gespendeerd geld was! :-)

Ze wist me ook te vertellen dat ik binnenkort iemand ging tegenkomen op de trein op weg naar het werk en dat dit de vrouw van mijn leven gaat zijn. Alstublieft. Zo maar eventjes op een gewone namiddag op een bordje voorgeschoteld: een prachtig toekomstvooruitzicht. Want ook met mijn werk en mijn appartement gaat alles perfect gaan. Zelfs gans mijn familie gaat een gouden tijd tegemoet. 

Ontkurk de champagneflessen! Weet je wat: ik zal ze al koudzetten. Ontkurken zal pas gebeuren als de voorspelling effectief uitkomt. 

Hoe lang blijft een champagnefles eigenlijk goed in de koelkast? 

decoration

12:57 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat zijn pas mooie vooruitzichten!
En dat van die champangefles weet ik niet ;-)

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 31-08-09

Als dat geen goed nieuws is!

Op welke trein zit jij? ;-)

Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 31-08-09

haha, nou, voor 50€ kan je ook een goede bubbels kopen en daarmee heel veel grote liefdes vinden, wat moet je nu met een spirituele vrouw die je dat geld afhandig maakt?

Gepost door: Danique | 31-08-09

De commentaren zijn gesloten.