19-08-09

Verwachtingen

Iedereen frustreert me vandaag omdat niemand doet zoals ik verwacht dat ze doen! :-)

Gisteren gans de namiddag getracht om een EAN nummer te krijgen. Zo'n nummer moet toegekend worden door Eandis vooraleer je een electriciteitsleverancier kan nemen. Wat blijkt uit mijn talloze telefoons tussen Electrabel, Intergem en Eandis: nr. 49 blijkt het appartement van de buren te zijn. Mijn appartement - voorheen een winkel - zit tussen nummers 47 en 49. Dadelijk gebeld naar het kadaster en daar bevestigden ze mij dat ik eigenlijk nummer 47A heb. 

Tja, intussen is de aankoopakte wel ondertekend met nummer 49. Lijkt me wel belangrijk, dus ik dadelijk gebeld naar de notaris en gevraagd naar mijn dossierbeheerder. 

Korte samenvatting van het gesprek:

- Ja maar meneer, dat is ons fout niet hoor

- Maar ik beschuldig niemand, ik merk gewoon op en vraag me af of dit implicaties kan hebben voor de akte (aankoop + lening)

- Meneer, dat is ons fout niet. OK? Ja, dag hé.

- Jamme, kan u mij bevestigen dat dit geen invloed heeft op...

- Neenee meneer, ok? daaag!

Ik was er toch even van geschrokken. Voor de akte getekend was kon ik haar alles vragen en werd dadelijk heel vriendelijk geholpen. Nu heb ik de indruk dat ze mijn geld hebben en dat ik nu maar het best zo weinig mogelijk van me laat horen. 

Ach ja, goed voor mij: als ik mijn lening niet meer betaal wordt het huis van de buren aangeslaan :-)

Hetzelfde met de aannemer. Vorige vrijdag beloofde hij mij dat EAN nummer zo snel als mogelijk te bezorgen. Ik heb dus zelf naar Eandis moeten bellen om te horen dat hij het zelf nog niet heeft aangevraagd. 

Gisteren bel ik hem hiervoor (kwestie om wat achter zijn veren te zitten... ik heb echt wel electriciteit nodig). Jaja, morgen zal ik het u geven. OK? daag! 

Man man man. 

Enfin, intussen rustig de muren en plafonds afschuren met een handschuurpapiertje. Maar niet vandaag. Veel te warm. 

 


12:51 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frustraties |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.