15-08-09

Relax

Zaterdagavond, een helderblauwe hemel, een zwoele 27° en ... het is avondmarkt in de stad!! Leuke standjes, enkele coctailbars en zonder twijfel een gezellig drukke en familiare sfeer. 

En toch heb ik geen zin om te gaan. Of beter: ik heb geen zin om er naartoe te gaan met de mama, de papa en de schoonouders van mijn zus. Dus blijf ik maar gezellig binnen. Rustig in mijn eentje. 

En toch heb ik zin om te gaan. Floreren rond de talloze kraampjes, hand in hand met 'zij' die mij tot vervelens toe een paar mooie oorbellen toont, een terrasje gaan doen, bekenden ontmoeten, ... Gewoon gezellig buiten zijn en profiteren van het mooie leven. 

Ach, nu heb ik tenminste de kans mij een rustig en lang bad te nemen, een frisse pint en wat hapjes uit mijn koelkast te nemen en mij neer te vleien voor de televisie. Wel de rolluiken naar beneden doen om de wereld even te verstoppen. 

Ik heb vandaag geen tien woorden gesproken. Op hoeveel tijd zou het wereldrecord stilzwijgen staan? Zou daar ook een maximumtijd op staan, zoals hoeveel tijd je kan doen zonder eten of drinken? Sterven zal je van zwijgen/stilte niet doen. Knettergek worden echter wel. Er zit blijkbaar geen Robinson Crusoe in mij...

18:18 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zwijgen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.