30-07-09

Beperkte controle

Mijn schild van controle blijkt toch niet echt optimaal te zijn. Ik ben simpelweg niet zo en ben ook niet zinnes om dit veranderen. 

Hoe meer ik er over nadenk en over babbel, te meer besef ik dat ik echt heel veel gevoelens heb voor K. En het feit dat ze me de controle doet verliezen is misschien wel normaal in zulke situatie. 

Ik heb dan ook besloten mijn vorige beslissing niet teniet te doen, maar aan te passen aan wie ik echt ben.  Mijn gevoelens gewoon te volgen, maar op een beheerste manier. Haar op een ludieke, zachte en geduldige manier laten weten dat ik er ben voor haar. 

Mijn eigen leven te leiden, maar haar toe te laten. De onzekerheid toe te laten. Het risico gekwetst te worden toe te laten. Volledig voor haar te kiezen. Halve keuzes maken lijkt niet te werken in de liefde. 

Door mijn eigen leven te leiden de controle te behouden, maar haar toe te laten in dit leven. 

Ik heb er vandaag een lang gesprek over gehad met mijn collega's en er is mij veel duidelijk geworden. Domme dingen die ik gewoon niet door had door mijn gebrek aan ervaring in loversland. Ik ben véééél te vlug willen gaan en had een totaal verkeere opvatting op sommige dingen. 

Hopelijk is het nog niet te laat. Ik ben zinnes om haar volgende week uit te nodigen op een cinemaatje. Op een ludieke manier. En we zullen wel zien wat het wordt. Haar rustig leren kennen. En haar rustig de kans te geven mij te leren kennen. Rustig. Gecontrolleerd. 

De theorie zit er in. Nu nog de praktijk. 

 


14:24 Gepost door Bardem in Liefde | Permalink | Commentaren (0) | Tags: k |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.