27-05-09

Waste of time

Godverdomse dagen op een godverdomse bol, zo voel ik me vandaag. 

Ik ben altijd al iemand geweest die heel erg met de toekomst bezig is. Plannen maken is één van mijn drijfveren doorheen het leven. Het is een rit zonder einde, altijd is er wel iets om over te dromen. Een eigen huis, de volgende reis, een restaurantbezoekje, een leuke tentoonstelling, een nieuwe computer, ... 

Nu ben ik die drive wat kwijt. Ik merk dat ik me vooral vastklamp aan het appartement dat ik gekocht heb. Maar de lening komt in orde, de keuken is zo goed als gekozen, ik weet al ongeveer welke meubelen ik wil. Nu is het wachten op eind augustus, als de akte verleden wordt. 

En intussen... tja, ik weet het niet. Mijn leven voelt saai en eenzaam aan momenteel.

Ik ben er 31 geworden in april. 15 jaar geleden zag ik iemand van mijn leeftijd nu als oud en wijs. Oud voel ik me, wijs allerminst.

De tijd is voorbijgevlogen. En die gedachte verontrust mij. Ik heb het gevoel dat het leven aan een razend tempo voorbijraast, dat ik het beste moet maken van elke minuut die voorbijtikt, maar dat ik gewoon adem en de dag doorkom.

Het leven lijkt zo'n tijdverspilling nu. Wat in godsnaam loopt een mens hier te doen? En toen bedacht ik mij: eigenlijk is liefde het enigste wat alles de moeite waard maakt. 

Fuck de happy singles. Mottig word ik er van. Want als je bovenstaande durft te prediken, dan word je al gauw aanzien als een zielig iemand die hopeloos op zoek is. Terwijl ik (paradoxaal genoeg) voel eigenlijk nog niet klaar te zijn voor een nieuwe diepe relatie. 

Hoofdpijn krijg ik er van. Heeft er iemand een dafalgan bij? 

 

 

22:19 Gepost door Bardem in Liefde | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gezaag, happy single |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.