25-05-09

Het zwakke geslacht

decorationIk heb het even opgezocht: in België zijn er iets meer mannen dan vrouwen. En alhoewel dat verschil eigenlijk nog goed meevalt lijkt het erop dat er voor elke vrijgezelle vrouw 3 vrijgezelle mannen zijn. 

Ik geef het toe: ik heb een profieltje gemaakt op rendez-vous, zoals ik dat in het verleden reeds een paar keer gedaan heb. Het is nu al een paar dagen geleden en, in tegenstelling tot vroeger, steekt het me al tegen. Ik voel me iemand die, samen met tientallen anderen, wanhopig smeekt om de aandacht van dezelfde vrouw.

En ik wou even testen of dat inderdaad zo was en maakte een vrouwelijk profiel aan. Geen foto, bitter weinig informatie en al gauw ontving ik berichtjes, pop-ups, bezoekers dat het een lieve lust was.

Waar is het fout gelopen met de man? Knipogen

In de 'echte' wereld is het toch ook zo? Als mannen gezelschap zoeken moeten ze enerzijds een som geld investeren om drankjes te trakteren, hun uiterste best doen om te charmeren om dan, als je eens héél veel geluk hebt, een date te versieren.

Nu heb ik de indruk dat, als vrouwen zin hebben in gezelschap, ze zich enkel aan de bar moeten tentoonstellen en dat ze niet alleen een ganse avond gratis drinken, maar dat ze dan ook nog op een kritische wijze het gezelschap van haar keuze kan uitkiezen.

Jaloers? Ik? Neeuh...

22:46 Gepost door Bardem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.